hons, hons, hons, hons..............

Hej!

En vanlig dag har pa garden gar ut pa att ge hastarna deras valbehovliga mat och forsoka undvika den stora tuppen undertiden samt att jaga ut hons ur huset. (Kommer nog snart borja dromma mardrommar om hons och ankor...) Givetvis hander det lite annat ocksa ibland. Har tex foljt med Nicole in till den lilla staden och handlat och idag akte vi ut pa en dagstur. Vi sag bla NZ storsta trad som ar ett Kauri trad. Det var jag, Nicole, Nelson och tva barn som Nicole har hand om en dag i veckan - Rachel och Jamie. Det var en trevlig tur och det var skont att komma ivag och se lite annat...

Faster, mina ridturer ar valdigt fa, undviker helst att rida pa de har hastarna. Hastarna ar valdigt snalla dock sa det har gatt bra de fa gangerna jag har ridit. Tror att hasthallningen har overlag ar bra, men inte har pa den har garden tyvarr. (De har for manga hastar och klarar inte av att ta hand om dem.)

Dagarna gar har pa garden och om bara en vecka bar det av ner till Auckland och sedan vidare mot Los Angeles! Wohoo!


Ta hand om er!

KRAM Emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din vistelse bland höns och ankor kanske är ett led i terapin för din fågelfobi.......? Håll ut!

KRAM faster Gerd

2010-01-24 @ 11:26:20
Postat av: Anonym

Eller inte... ;) //Mikke

2010-01-24 @ 13:56:49
Postat av: Emma

Det ar val ingen jattebra terapi som pappa redan forsatt, men jag haller ut ;) Ser positivt pa allt som hander och har haft nagra riktigt trevliga dagar har nu (aven om de inte inkluderar hastar).

2010-01-26 @ 13:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0