Moranbah!

Har kommer en liten kort uppdatering om vad som har hant de senaste dagarna.
Torsdags kvallen spenderades som sagt pa The Nugget (pub) dar vi traffade pa manga trevliga manniskor bland annat nagra av Johannas gamla kompisar fran utbytestiden.

Pa Lordagen var det dags for Moranbah Races, otroligt att se hur mycket folk gar in for att kla upp sig infor detta tillfalle. Det ar ju i och for sig det enda stora evenemanget i byn sa lite forstaligt ar det. Vi hade det trevligt dar men akte darifran efter ca tva timmar da den otroliga hettan blev for mycket for de tva svenska tjejerna. Det kandes som vi skulle smalta.
Dagen efter vaknade vi halv atta for att gora oss redo infor avgang till Mackay med Stuart, en arbetskamrat till Brad. Det var dags for lite vattensport, vi provade pa kneeboarding som var valdigt kul men valdigt svart. Sedan bar det av mot Finch Hatton Gorge som ar en liten oas bland bergen runt Mackay, med ett litet vattenfall och vattenhal dar man kan svalka sig. Inte mycket mer har hant har i Moranbah. Pa fredag bar det av mot Mackay igen och dragracing samt ett biobesok da vi ska se New Moon.

Ta hand om er!
Johanna och Emma


Kommentarer
Postat av: Mikke

Kul med en massa bilder! Surfbilderna var ju lysande. Vilken teknik! Vilken elegans! Får nog printa ut en A2:a på en av bilderna. Går nog att sälja till Australiensiska turistbyrån. Fränt med hippie-staden också. Hög gräsfaktor om man säger så... Peace sisters!

2009-11-17 @ 16:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0