Fraser Island och mer!

Sitter nu pa 5 Watkin St i Moranbah (Dar Johanna spendarde ett ar som utbytesstudent). Vi kom hit igar med Tiffany (Kompis till Johanna) som vi har umgatts med i nagra dagar inne i Mackay. Byn ser ut som den alltid har gjort, mojligtvis nagot storre men inga andra forandringar. Ska nog vara har i lite mer an en vecka och ga pa Moranbah Races (Som Melbourne cup men aningens mindre, hastkapplopning) och underhalla oss pa andra satt.

Innan vi kom hit sa campade vi pa Fraser Island i tva natter/tre dagar, det var helt underbart roligt, sagolikt vackert och mycket med sand, ja! Vi akte pa "self drive safari", det var nio st i en fyrhjulsdriven bil som akte runt pa on. Eftersom on ar bestaende, ENDAST, av sand betyder det att vagarna ocksa ar det. Med andra ord antingen strand, helt ok, eller oerhort gropiga vagar pa on, som en bergochdal bana. Kandes ungefar som att man var en troja i en torktumlare. En upplevelse utan dess like. Vi hanvisar er till bilderna pa picasa som sager mer an tusen ord (kommer forhoppningsvis upp idag)

Ikvall blir det pubkvall pa en av de lokala pubarna, nagot vi ser mycket fram emot! Kommer nog vara som en utevkall pa Hugo, fast med Engelska som huvudsprak. Kommer bli kalas bra! Ok, kanske inte som Hugo men fortfarande bra. 

Vi hors snart igen, nu blir det bilduppladdning pa Picasa!

(exakt en manad tills ena halvan kommer och exakt 14 tills den andra gor det, sa hall ut)

Kommentarer
Postat av: casco45

Det är roligt att ni återigen kommer ihåg att ni har en blogg att sköta. Bilderna uppskattades, däremot är jag lite konfunderad över vad som menas med "exakt en manad tills ena halvan kommer och exakt 14( say what??) tills den andra gor det, sa hall ut".

Moi//casco

2009-11-12 @ 22:06:32
URL: http://www.fox.com/glee/
Postat av: Anonym

Exakt 14 VECKOR ska det vara.

2009-11-13 @ 11:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0