lange sen sist!

Forst maste vi be om ursakt for daligt uppdaterande pa bloggen, men blir latt sa nar inte mycket hander. Svart att skriva om slappa dagar i Moranbah. Men vi har inte bara legat i soffan och kollat pa film (hande bara nagra ganger)

En dag lyckades Brad med den stora bedriften att ordna ett besok i en kolgruva for oss tva, for det finns ju sa fa runt Moranbah. Vi begav oss mot Norwich Park med Annette och fick en guidad tur runt gruvan. Vi funderade ett tag pa att sno med oss lite kol hem och salja det pa svarta marknaden men hade inget att forvara kolet i sa den iden sket sig.

Helgen som gick spenderade vi i Mackay med halva Johannas vardfamilj, smaflickorna var och campade sa dom slapp vi sa det var ganska skont om vi ska vara arliga. Pa lordagen var det dags for Brads favoritsysselsattning DRAGRACING. Det var ett valdigt litet dragmeeting men det var kul anda, manga snabba bilar och motorcyklar. (Brad var snabbast, maste skryta lite) En annan kul grej som hande var att Sara och Christin, som vi aven traffade i Sydney, hade vagarna forbi Mackay och tittade in pa ett litet besok. Det blev en sen kvall, vi packade ihop och var hemma vid halv tolv. Det var skont att komma tillbaka till motellet efter en lang dag.

Pa sondagen var det dags for helgens hojdpunkt NEW MOON, woho! Som de stora fan vi ar sag vi visningen kl 10 pa morgon, nagot ovanligt men vart det. Skulle behova se den igen kom vi fram till da vi hade lite koncentrations svarigheter av nagon konstig anledning. Efter bion akte vi till Tiffanys hus och chillade lite, pa kvallen blev det utgang i Mackay.

Nu sitter vi i Airlie Beach och njuter av vackert vader och underbart sallskap, 17 aringar, det ar namligen Schoolies har for tillfallet. Ungefar som var studentvecka bara att har aker man bort en vecka och man har redan officiellt slutat skolan. Det ar mer organiserat ocksa da ingen ar 18 och kan ga ut, MOHAHAHA! (fast forsoker gor dom allt)  Har ska vi tillbringa nagra fler dagar sedan blir det en seglingstur runt the Whitsunday islands. Spannande!

Allt for nu! Peace out!

Johanna och Emma


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas allt är väl med er.

Här kommer en liten historia av den typ som väl hörs världen över i dessa influensatider:



En björn, ett lejon och en gris stod och pratade.



Björnen säger att ifall jag morrar blir alla fruktansvärt rädda.



Lejonet säger att ifall jag ryter springer alla och gömmer sig.



Då säger grisen att ifall jag nyser springer hela världen och vaccinerar sig!



Anna tog sin spruta igår, så idag är armen lite öm. Eller är det kanske bara för att slippa bära till o från tvättstugan.....?

Kram Faster Gerd





2009-12-06 @ 01:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0