Noosa

Hejsan!

Ska val ta och borja med att saga att Johannas mobil mysteriskt har forsvunnit och att den inte gar att hitta, formodligen ligger den i Gagaju bushcamp nagonstans! Sa vill ni kontakta henne far ni ringa/smsa 0401330549 (Emmas nr, tur att hon finns).

Efter att ha lamnat Skye for andra gangen tog vi bussen mot Noosa och Gagaju Bushcamp. Dar har vi nu spenderat tre dagar fulla med paddlande och kramper. Forsta dagen begav vi oss mot havet och passerad en sjo som tydligen var bostad for babis stingrockor, inte kul tyckte vi! Men som tur var fastnade vi aldrig i en sandbank sa vi var tvungna att ga ur, utan allt flot pa och vi kom over sjon oskadda. Dock hade vi en valdigt seg kanot som vagrade att aka frammat sa vi fick kampa lite extra hart, synd om oss! Men bra traning var det! Val framme vi sjostranden gick vi till beachen, den var underbart vacker (som allt annat har i Australien) och ar en av tva dar man far kora med bil pa stranden. Detta kraver dock en viss erfarenhet och det var allt nagra som fastna dar i sandynerna men efter ett tag gar allt om man vill och de kom loss, vi satt bara och kollade pa, det var ganska bra underhallning faktiskt.

Sen paddla vi tillbaka igen, kom fram till campet helt utmattade och visste att vi skulle spendera natten i ett talt, inte det basta for vara, redan, sargade ryggmuskler. Som tur var hade vi iaf sovsackar nu vilket behovdes!

Andra dagen begav vi oss at andra halllet och kom fram till en annan sjo, inga stingrockor i denna som tur var, tordde vi ja! Men det visade sig  vara falskt. Vi kom fram till en strand efter mycket om och men (MOTVIND) och vid strandkanten sag vi en ENORM stingrocka. Vi tog en liten trip till den lokala puben i Boreen och eftersom det var Melbourne Cup den dagen var alla uppkladda i fina klanningar och hattar. Turen hem gick battre och fram kom vi tillslut! Skont att veta att paddlingen var over for denna gang.

Dagen efter var det hemfard men innan dess hann vi med en liten tur in till Noosa med, tack gode gud, motorbat. Vi hade valdig tur da tva grabbar skulle in den dagen och kolla lite pa hur Noosa sag ut och bada lite. Det var kul att fa se Noosa da de finns otroliga hus dar. Det ar stallet dar alla rika har sina sommarhus och ja, det syntes! Lite kuriosa sa saldes en standard tva med utsikt over havet for 36 miljoner svenska kronor, och vi funderade ett tag pa att sla ihop sparpengarna och investera men hittade ingen i var smak, tyvarr!

Nu sitter vi i Hervey Bay och vantar med spanning pa morgondagen da det bar av till Fraser Island, varldens storsta sando (World heritage listed), det finns inga vagar har utan allt ar sand. Har en kansla av att vi kommer vara dom som fastnar i sanden snart till alla andras underhallning, men lite far man bjuda pa.

Ta hand om er dar hemma och hoppas ni njuter av snon!
Puss och kram Emma och Johanna


Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis Casco, det va val pa tiden antar jag... Kan tanka mig att det va ett himla liv - sprang ni omkring och slog ihop kastrullock ;)



Jag vet inte vad eller vart det ar, men det later spannande! Kanske vart att gora trots faglarna! Oj oj! Hmm.. Sno??? Det ar nat vitt och kallt om jag inte minns fel...Ni far sno och vi far det bara varmare och varmare!



Kan tanka mig att det ar ratt kallt i Larre nu Jullan-Pullan! Halka inte i alla backar!!



Kramar fran Emma!!

2009-11-05 @ 02:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0