Bondi och Manly Beach!

Sitter nu i Manly beach pa vart hostel. Har vagrar solen lysa men det har allt blivit lite varmare i luften, nagot som ar mycket uppskattat. Idag har vi bara gatt omkring och strosat i Manly, det ar inte sa stort sa tog inte lang tid. Vi bestamde oss ocksa for att ta en tur pa stranden och satte oss och laste lite.

Under helgen har vi bland annat besokt Paddington markets vilket var en overaskning. Det var en valdigt fin marknad, allt var vladigt dyrt men ocksa valdigt vackert. Sedan gick vi hem via Oxford St och dar fanns det affarer ska vi saga, valdigt manga! Vi hittade en affar som var jattecool, den var uppdelad som i massa sma affarer (som en marknad) med second hand, nagot vi bada gillar. Sedan fanns det en bar darinne ocksa, sa manga gick omkring och smutta pa lite Champange. Oerhort cool!
Vi var aven pa Bondi beach, det var faktiskt solit den dagen men fortfarande kyligt i luften. At nationalratten fish n chips och satt lite vid stranden och spana in surfarna. Motte aven en tjej fran hostelet som var dar.

Sa nu ar vi alltsa har i nagra dagar, sedan bar det av till brisbane och Skye. Nu hoppas vi bara att solen tittar fram sa att vi kan ligga pa stranden lite, annars finns inte mycket att gora har i Manly. Skulle vara sol idag enligt vaderprognosen men  den var tydligen lite fel.

ta hand om er dar hemma.

Kramar


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej min älskade tjejer!!!

Kul o läsa om alla era små äventyr! Själv har jag debuterat på donken idag! trodde aldrig att lilla pryda julia skulle hamna på McD!!!! men tro det eller ej, jag trivdes!!!! sitter i telefon med felicia nu o disskuterar er fina blogg. Vi har kommit på att vi ringer gratis till varandra, wohoo!! =)

well, take care girls!! Älskar er!!

Puss puss

2009-10-12 @ 21:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0