Byron Bay!

Nu har vi spenderat nagra dagar i Byron Bay som vanligt hade vi otur med vadret och pa bussresan hit (som vissa av oss spenderade sovandes) regnade det friskt ute. Dagen efter sag himlen ljusare ut och vi tog oss ner till stranden och solade ett tag, denna dag med ett tjockt lager sollotion. Efter det traffade vi Linnea och hennes tva kompisar Sam och Lauren. Det ar valdigt otroligt att traffas pa andra sidan jorden, Linnea gick pa ebersteinska by the way. Vi bokade aven en surflektion till Johannas stora fortret, Emma fick overtala henne och dagen efter bar det ivag. Ska val saga att Johanna var sjuk och att det var darfor hon inte riktigt ville. Dagen efter vaknade vi upp till ljudet av regn och himlen sag oturligt nog valdigt mork ut. Vi har verkligen tur med vadret. Ivag bar det till Johannas klagande over lunginflammationer som kanske kunde komma och Emmas standiga leende. Men vilka naturbegavningar vi var, ni skulle sett oss dar i vagorna! Det var riktigt kul och aven Johannas klagande slutade abrupt och hon var otroligt glad.

Dagen efter bar det ivag till Nimbin, en hippiestad nara Byron Bay. Linneas kompis Sam hade bil sa vi tog en roadtrip dit. Johanna madde annu samre idag tack vare surfandet men ingen lunginflammation i sikte. Nimbin bestod av en gata med farglada hus och sma affarer. Det var intressant att se men inte sa mycket att hanga i julgranen. Kul att kunna saga att vi har varit dar dock. Pa vagen hem tog vi sma, slingriga vagar till ett vattenfall. Johanna och Linnea tog sig en tupplur och overlat kartlasandet till de andra i bilen vilket dom skotte utmarkt enligt Emma. Johanna sov sa hon har ingen asikt. Det var vackert!

Igar kvall tog sig vissa ner till stranden (Linnea, Emma, Sam och Lauren) medans en femtedel av oss stannade hemma och kurerade sig, inte for att det fungerade, hon mar lika daligt. Pa stranden tandes en brasa och det spelades gitarr, mycket mysigt!

Ikvall bar det av till Brisbane igen, Johanna ska stanna med Skye och sova medans Emma och Linnea drar ut pa staden och gar pa en liten minifestival pa nagon club. Vi far hoppas att allt kurerande gor nagon nytta snart for pa sondag ar det dags for Noosa, dar vi ska campa i tre dagar, WOHOOO!

Ni far ursakta grammatiken i detta inlagg, vi skriver om oss sjalva i alla dess former. Ta hand om er dar hemma och hall ut, det ar inte langt kvar tills ena halvan av oss kommer hem (Johanna)

Kramar fran oss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vänta här nu... Vad stod det? Inte långt kvar till ENA halvan kommer hem??!! Ska den andra halvan vara på fel sida ekvatorn alldeles själv? Kanske bäst att pappsen tar Passaten och åker snart, eller?

2009-10-30 @ 22:52:50
Postat av: Annis

Hej mina små töser!

Lika kul som alltid att läsa om vad ni gör! Johanna, du får verklgem ta och krya på dig nu!!!!

Jag har varit i paris i veckan, kommer ni ihåg när vi var där tillsammans, haha fina minnen :)

När kommer ni hem då?

Ikväll ska nog jag och Losan och Co dra ut har vi planerat, ska bli roligt!

Ta hand om er mina fina flickor, hoppas vi ses snart!!! PUSS // Annie

2009-10-31 @ 12:36:14
Postat av: Emma

2009-10-31 @ 13:00:39
Postat av: Emma

Yes, det stammer bra. Ena halvan lamnar andra halvan. Elakt, eller hur? ;) Jag bara vantar pa att se en bla Passat komma rullandes emot mig nar jag gar omkring pa gatorna har borta!Anna! Ah, vilka minnen jag har fran den resan! Det var tider det! Johanna kommer hem om inte allt for lange, men jag kommer nog inte hem innan du har dragit ivag ner hit. Hoppas allt ar bra med dig Anna och att ni agde dansgolvet pa er utekvall!KRAM fran Emma!!

2009-10-31 @ 13:07:38
Postat av: casco45

SM-GULD! SM-GULD! SM-GULD!

//Casco

2009-11-01 @ 20:57:39
URL: http://www.youtube.com/watch?v=on-qaC-TGoA
Postat av: casco45

Ähh, vi kör igen. SM-GULD! SM-GULD! SM-GULD!

//Casco

2009-11-01 @ 21:01:45
URL: http://splash.aikfotboll.se/
Postat av: Anonym

Antar att du hittar något nytt ressällskap, Emma, när Johanna drar norröver.

Måste fråga en sak, hörde av min arbetskamrat som nu är i Australien någonstans, att de ska göra nå´n utflykt till ett ställe, man ska gå på hängbroar högt uppe i trädtopparna!! Vet ni var det är/vad det heter? Låter häftigt, men kanske inget för Emma, det brukar väl finnas fåglar i träd... I alla fall är kajorna i majoritet runt Stortorget i Örebro.

KRAM faster Gerd

2009-11-02 @ 19:20:57
Postat av: jullan-gullan

Mina söta babes!!! Shit vad ni är med om mycket!! Är så kul att läsa era inlägg =) Här i Norge börjar allt bli kallare o kallare, men jobbet går nästan bara bättre och bättre! Alla kurder är så söta ;) Har faktist börjat ta lite beställningar på DT!! Johanna, du skulle se mig in action på NORSKA!! :O haha

Emmis, jag är hemma i Sverige 22-28 dec...lockar det att komma hem själv nån gång då kanske?!?! ;D

Saknar er darlings! kos o klem julia

2009-11-03 @ 02:42:14
Postat av: Anonym

SNÖ!

Minns ni vad det är?

Nå´t som har fallit från skyn en stor del av dagen i Örebro, idag. Det var skithalt på trottoarerna. Och alla kunder blöta. Snön har yrt i Norrköping också, enl dagens telefonsamtal med farmor/mormor Mais.

Så här är det rattmuff-på som gäller. Hos er är det kanske bikini-av.....?

KRAM faster Gerd

2009-11-04 @ 22:32:22
Postat av: Anonym

Jag är på en MINST lika mysig resa som ni, en hel weekend i Ullared! Kan det bli bättre än så? Kram, Mikke

2009-11-07 @ 16:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0