Varme!

Vi har kommit till varmen, nu lovar vi att sluta klaga pa "kylan" har nere. Vi landade i Brisbane igar kvall efter en kort flygtur pa lite dryg en och en halv timme, efter vara langa resor gick det har valdigt fort. Vi bor nu hos Skye som Johanna larde kanna nar hon var har som utbytesstudent.

De sista dagarna i Manly var valdigt bra. Zoe som vi traffade pa Pink house kom till Manly och gjorde oss sallskap. Solen tittade fram och vi kunde ligga pa stranden och njuta! Johanna lyckades dock med bedriften att fa fagelskit pa sig tva ganger. De dar faglarna alltsa... Forutom att ligga pa stranden tog vi oss faktiskt en "power walk" langs Manly Scenic Walkway. Det var en liten stig som ringlade sig upp langs ett berg, valdigt haftig natur. 
En kvall lyxade vi till det och at, en fem dollar, stek ute. Mycket gott efter att ha atit pasta/ris med tomatsas i X antal dagar. Vi var aven med pa quizznight pa vart hostel, riktigt kul och stamningen var pa topp pa hostelet. Det ar kul att traffa alla olika manniskor fran hela varlden.

Igar traffade vi Christin och Sara i Sydney, gamla klasskamrater hemmifran. Vi hade lite planer pa att bila upp langs ostkusten med dem, men det visade sig tyvarr att vi hade lite olika tankar pa hur lange och vart vi skulle sa det funkade inte.

Ska forsoka ladda upp lite bilder fran Sydney snart, bast att passa pa nu nar vi har tillgang till Skyes dator!

Ta hand om er dar hemma!

Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att höra att värmen har kommit till er äntligen. Fast det har den faktiskt gjort till oss här hemma med! Det är 4 grader hetare i dag än i går, då var det på nollan men i dag är det tryckande fyra grader. Det ni! Var nu inte så slöa i fortsättningen utan skriv i bloggen! Och ladda upp pictures! Kram på er.//Mikke

2009-10-16 @ 13:00:00
Postat av: Anna

Hej tjejer! Nu när ni börjar tina upp så väntar man ju med spänning på de intressanta analyser ni utlovat, t ex om modet, stresståligheten mm. Lite tankeverksamhet vill vi se och inte bara sol, bad och party!/Kramar Anna

2009-10-16 @ 14:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0