i vantans tider

Nu har fler dagar passerat, och vi har inte gjort sa mycket alls faktiskt. En dag kopte vi med oss lite smatt och gott och satte oss i Botaniska tradgarden. Jatteskont och soligt, men lite mycket kakaduor. Johanna lyckades fa till en snygg solbranna pa fotterna efter sandalerna.

Annars har vi inte gjort sa mycket, bara hangt pa vart hostel. Vantar pa battre tider sa vi kan ta oss ut till stranderna, bondi och manly beach men just nu vraker regnet ner och da ar det ont om snygga killar pa beachen. Sa vi stannar hemma tills vadret blir battreoch dom kommer fram igen. Nasta vecka ser valdigt positiv ut pa vaderfronten faktiskt, sa vi ska bara halla ut nu. Troligtvis drar vi vidare till Brisbain i slutet pa nasta vecka, far se om det daliga vadret foljer med oss dit ocksa.

Forlat Amanda for mitt lilla snedsteg, har inte koll pa det dar riktigt! Feel free to take the candy bar, its all yours

Och just det... Vem ar Casco45? Vi har lite problem med att lista ut det.

Pa aterseende!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag kommenterade såklart på fel ställe, måste träna på det här.

Hej på er. Vi väntar som sagt fortfarande på era bilder, har ni ingen sladd som funkar??? Här hemma regnar det också men säkert något kallare än vad ni har. Hoppas solen och värmen kommer till våra aussi backpackers snart!

PS, har ni tråkigt kanske ni kan passa på att vara lite kulturella också...

Pussar och kramar

2009-10-09 @ 08:06:11
Postat av: Mikke

Äntligen kom det lite text... Började nästan tröttna på att sitta vid datorn och trycka F5 för att uppdatera sidan. Får ju inget gjort på jobbet! Synd att vädret är det sämsta på 2350 år, men det blir nog bättre ska ni se! Måste se fint ut med solbrännemönster på fötterna! En tribute till aboriginerna, eller?

Sen var det det här med bilder då... Har man en far som är sjukligt besatt av foton/fotografering så MÅSTE man ta mig f**n ladda upp lite! Kan ju inte sova ordentligt eller överhuvudtaget fungera i en social miljö! Och skyll inte på att det är regnigt, vad jag vet köpte nån en vädertålig kamera! För övrigt en kamera som jag trodde var för att fota när man snorklar lite och kanske ser en vacker guppy eller nåt. Så fel man tänker. Det var ju en SANDSKYDDAD kamera att ha på Bondi beach när man fotar killar!!! Suck...

Ha det bra nu i kylan, vätan och fågeleländet.

Kram, Mikke o Maja

2009-10-09 @ 10:44:26
Postat av: casco45

Instämmer helt med tidigare kommentarer, väntar på bilder! Har ni hunnit med att träffa några "Cane toad's" eller "Cockroaches" ännu? Personligen skulle jag spana mer efter "white pointers" på beachen än snygga surf killar. E räcker dina "moolah" eller behöver du mer?

Holy dooley!//casco

2009-10-09 @ 18:07:41
URL: http://www.youtube.com/watch?v=69EHLSnWKNQ
Postat av: Emma

Bilder kommer nar vi hittar en dator som klarar av att ladda upp dom, datorn har pa vart hostel ar sjukt seg!! Vi ska ut pa jakt efter en idag, sa det KAN komma bilder under dagen.haha, det ar inget jag langtar efter att traffa pa direkt. Sag faktiskt en kackerlacka igar pa uteplatsen, riktigt sot.... om jag inte raknar helt fel borde det racka ett tag till!Ha det bra allihopa och fortsatt med kommentarena!

2009-10-10 @ 02:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0