Wet'n Wild

Hej pa er!

Har nere fortsatter det att vara fint vader och vad passar inte battre an att njuta lite av det fina vadret. Igar bestamde vi oss for att gora just detta och vi akte till Wet'n Wild. Runt Brisbane finns ett antal stora nojesfalt och vi tyckte att den som involoverade mest vatten lat bast. Wet'n Wild ar alltsa som skara sommarland fast mycket mycket storre. Valdigt kul!! Pa taget dit rakade emma ut for ett missode igen, helt plotsligt skrek hon NEJ och jag vande pa huvudet och fragade vad som hant. Tydligen hade bikini overdelen gatt sonder och knappnings anordningen brakat isar. Tur att det hande pa taget och inte i en av alla akturer och tur att hon hade ombyte! Fina bilder kunde det blivit dock! Det verkar som om att allt hander emma har nere...

Ikvall ska vi ivag till Guld Kusten igen, fast denna gang pa eftermiddagen/kvallen sa ni behover inte vara oroliga for solbranna. Det ar indycar race pa gang dar ute, typ street racing, men vi ska inte kolla pa det tyvarr utan vi ska ga ut med Skye, Heidi, Shaz (room mates) mfl men det blir nog ocksa kul.

Pa mandag drar vi vidare mot Byron Bay, dar vi ska prova pa vagorna. Har hort att det ar ett valigt bra stalle, manga rekomenderar det starkt sa vi tankte nog att det var vart ett besok. Sedan bar det av norrut igen.

Mer bilder kommer pa picasa!!

Ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack! Vilken underbart vacker bild på Picasa. Det verkar som om det finns civilisation även på jordklotets undersida. Jag kan slappna av nu, äntligen. På ett par av bilderna är det väldigt mycket uppförsbacke i havet, blir det så där nere? Är det kanske därför de surfar så mycket? De har ju ingen snö de små liven så därför åker de vattenskidor i backarna!?

Ha det fortsatt bra!

Bamsekram, Mikke

2009-10-24 @ 15:19:20
Postat av: Anna AAAAAA

Hej mina fina tjejor!

Ni är saknade här hemma vill jag först bara säga! :)

Vad härligt allting låter, följder er blogg med SPÄNNING! Jättekul att få se lite bilder också.

Ska ni dra till Airlie Beach sen också? Diiit längtar jag massor, asbra ställe att leva lite på ju!

ta hand om er,MISS YOU! // Annis

2009-10-25 @ 12:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0